Αλλα δύο πέναλτι δεν έδωσε ο Βάτσιος

Χανιά | 27 Νοεμβρίου 2022, 21:08

Τρίτη και φαρμακερή αποδείχτηκε πως ήταν το πέναλτι που πήραν τα Χανιά από τον Βάτσιο. Προηγουμένως ο διαιτητής από την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής δεν είχε δώσει δύο πέναλτι.

/Bella Pizza

Τουλάχιστον γι’ αυτά διαμαρτυρήθηκαν ποδοσφαιριστές, πάγκος, αλλά και κόσμος των Χανίων σε δύο φάσεις που τουλάχιστον με γυμνό μάτι φάνηκαν ότι ήταν πέναλτι:

.• Στο 5ο λεπτό ο Κόλα βρίσκεται δεξιά στην περιοχή προσπαθώντας να περάσει το εμπόδιο του Μπακαγιόκο ο οποίος φαίνεται να τον ανατρέπει, όμως το πέναλτι δεν δίνεται προς γενική έκπληξη όλων, καθώς η φάση φάνηκε να είναι ξεκάθαρη.

.• Η επόμενη φάση θ’ ακολουθήσει στο 24’ όταν η μπάλα θα βρει το χέρι του Μανινγκά σε γέμισμα που γίνεται, θεωρώντας ο Βάτσιος πως ήταν ακούσιο, οπότε και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Ετσι, η τρίτη έμελλε ν’ αποδειχθεί και η φαρμακερή όταν στο 30ό λεπτό ο Ιμεραλιλάι δέχεται το μαρκάρισμα από τον Μπακαγιόκο, το οποίο κρίνεται αυτή τη φορά πως είναι αντικανονικό. Ο Βάτσιος όπως και στις δύο προηγούμενες φάσεις, ήταν κοντά, σφυρίζοντας άμεσα το πέναλτι.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad