Τα αδέρφια Πέπα παραμένουν στον Τάλω

Τάλως | 4 Ιουνίου 2026, 23:20

Ο Αντριάνο και ο Άγγελος Πέπα θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Τάλω και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας των Λενταριανών αναφέρουν:

➺ «Ο Αντριάνο Πέπα συνεχίζει στον Τάλω! Ο Αθλητικός Σύλλογος Τάλως Λενταριανών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αντριάνο Πέπα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αντριάνο αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της περυσινής προσπάθειας, προσφέροντας με συνέπεια, αγωνιστικότητα και πάθος κάθε φορά που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας.

Η απόφασή του να παραμείνει στον Τάλω αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, καθώς παρά τις προτάσεις που δέχθηκε, επέλεξε να ακολουθήσει την καρδιά του και να συνεχίσει σε ένα περιβάλλον που γνωρίζει, εκτιμά και νιώθει δικό του.

Τέτοιες επιλογές αποδεικνύουν ότι ο Τάλως είναι κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια οικογένεια. Μια παρέα ανθρώπων που στηρίζονται μεταξύ τους, μοιράζονται τις ίδιες αξίες και πορεύονται μαζί με αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Αντριάνο, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε μαζί και τη νέα χρονιά. Καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

➺ «Ο Άγγελος Πέπα συνεχίζει στον Τάλω! Ο Αθλητικός Σύλλογος Τάλως Λενταριανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Πέπα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Άγγελος αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν σημαντικά στην πορεία της ομάδας την περασμένη σεζόν, τόσο με την αγωνιστική του παρουσία όσο και με τον χαρακτήρα και τη στάση του μέσα και έξω από το γήπεδο.

Ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι, παρά το ενδιαφέρον και τις σημαντικές προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, επέλεξε να παραμείνει στον Τάλω. Μια επιλογή που μας τιμά ιδιαίτερα και αποδεικνύει ότι στο ποδόσφαιρο δεν μετρούν μόνο οι αριθμοί και οι υποσχέσεις, αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις, η εμπιστοσύνη και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Για εμάς ο Τάλως δεν είναι απλώς μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι μια οικογένεια. Μια παρέα ανθρώπων που ξεκίνησε από το μηδέν, πορεύεται με αγάπη για το άθλημα και συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία με ενότητα, σεβασμό και αλληλεγγύη.

Άγγελε, σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Wodspot72
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Papantonakis Cards
Marmara Granites Xatzigiannelis
The Italian Job
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad