Τα… 2 λεπτά καθυστερήσεων έγιναν “θέμα”

Χανιά | 17 Φεβ 2021, 23:39

Οι καθυστερήσεις που υπέδειξε στο παιχνίδι ανάμεσα σε Χανιά-Παναχαϊκή ο διαιτητής Κατοίκος έγιναν "θέμα" στο γήπεδο Περιβολίων

Οπως αποδείχτηκε, η απόφαση του διαιτητή από την ΕΠΣ Αθηνών να υποδείξει 2 λεπτά καθυστερήσεων και όχι περισσότερα ενδεχομένως -3 ή 4- προκάλεσε την οργή τόσο των γηπεδούχων, όσο και του λιγοστού κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο. Σχετική αναφορά έκανε κιόλας τις δηλώσεις του ο Αλέκος Βοσνιάδης, όπου στάθηκε στο γεγονός ότι στα περισσότερα γήπεδα της κατηγορίας υποδεικνύονται… αμέτρητες καθυστερήσεις και μάλιστα όπως έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα, μετά το 96’, 97’ ή… 98 λεπτό κρίνονται νίκες και αποτελέσματα.

Σίγουρα τα Χανιά δεν περίμεναν τις καθυστερήσεις για να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο, θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι από το 75ο περίπου λεπτό και μετά άσκησαν μεγάλη πίεση προς την περιοχή της Παναχαϊκής για να φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα. Να ληφθεί, δε, υπόψη ότι σε αυτόν τον έξτρα χρόνο των καθυστερήσεων που υπέδειξε ο Κατοίκος, η τελευταία φάση για τα Χανιά ήταν ένα φάουλ που εκτελέστηκε από τον Μπραμπίγια και το οποίο δεν απέφερε κάτι τελικά σημαντικό, αλλά ήταν μια πολύ επικίνδυνη στιγμή για την εστία της Παναχαϊκής.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad