Τα 17 γκολ του Αρη, τα 8 του Δρακάκη και οι ασίστ Μποτωνάκη | video

Αρης Σούδας | 11 Ιουνίου 2021, 19:17

Οι Γιάννης Δρακάκης και Γιάννης Μποτωνάκης ηγήθηκαν στην προσπάθεια παραμονής του Αρη Σούδας, κάτι που αποτυπώνεται και με τη "γλώσσα των αριθμών".

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο με τα 17 γκολ της ομάδας, το οποίο επιμελήθηκε ο προπονητής Γιώργος Τζατζιμάκης (με πλάνα από ΝΕΑ Τηλεόραση, crete2day και το κανάλι του Αστέρα Ρεθύμνου).

Ο Γιάννης Δρακάκης σημείωσε σχεδόν τα μισά γκολ της ομάδας (8), με αποτέλεσμα ακόμη μια χρονιά να είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος. Σπουδαία συνεισφορά όμως είχε και ο Γιάννης Μποτωνάκης, που είχε ενεργή συμμετοχή στα 10 από τα 17 γκολ του Αρη. Συγκεκριμένα ο έμπειρος μέσος είχε 2 γκολ με εκτελέσεις φάουλ και 6 ασίστ, ενώ από εκτελέσεις δικές του σε στατικές φάσεις προέκυψαν ακόμη δύο γκολ, αφού στην πρώτη περίπτωση μεσολάβησαν κόντρες σε αμυνόμενους και στη δεύτερη προσπάθεια του (σκόρερ) Δρακάκη στο δοκάρι. Τρία γκολ και 2 ασίστ είχε ο Παπαθανασίου και από ένα γκολ οι Σελάμης, Μαναρώλης, Σούλιαρης και Βουρβαχάκης, ενώ στην επιθετική συγκομιδή της ομάδας (23) τα έξι γκολ είναι άνευ αγώνος.

Δείτε το βίντεο:

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad