Τα 11 γκολ του Μάναλη και η “πρώτη” για Ιατρούδη

Χανιά | 4 Μαΐου 2023, 15:35

Στα 11 γκολ ανέρχεται πλέον ο απολογισμός για τον Γιώργο Μάναλη στην ομάδα των Χανίων. Ο 28χρονος επιθετικός παρότι μπήκε ως αλλαγή στον Ταύρο έκανε τη δουλειά που γνωρίζει πολύ καλά, σκοράροντας ένα ακόμα τέρμα, αυτό που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ.

/Bella Pizza

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά δόθηκε η ευκαιρία στον Γιάννη Ιατρούδη να ξεκινήσει από την αρχή. Ο 24χρονος επιθετικός υπενθυμίζεται ότι αποτελεί ένα από τα ερωτηματικά για τη νέα σεζόν σε ό,τι αφορά το τι θ’ αποφασίσει η ομάδα των Χανίων για το αν θα τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Ο Ιατρούδης με απολογισμό ένα τέρμα μέχρι σήμερα ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το παιχνίδι που έπαιξε από την αρχή, αφού όλα τα προηγούμενα είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή. Υπενθυμίζεται κιόλας ότι έχει πετύχει ένα γκολ, αυτό που ήταν και το νικητήριο σε βάρος της Επισκοπής (3-2).

Σε ό,τι αφορά το γκολ που πέτυχε ο Μπουρσέλης ήταν το δεύτερο του με την ομάδα των Χανίων, έχοντας σκοράρει για πρώτη φορά στο παιχνίδι με την Προοδευτική που είχε λήξει με 2-0 στο γήπεδο Περιβολίων.

Για τον Τσέλιο σημειώνεται και πάλι ότι το γκολ που πέτυχε από τη δική του πλευρά είναι το πρώτο του με τη φανέλα της χανιώτικης ομάδας.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad