Τ. Αγγελάκης: Υπάρχει περισσότερη χημεία στην ομάδα από πέρυσι

Ηρακλής Νεροκούρου | 17 Οκτωβρίου 2017, 20:00

Βασικός μέλος της εξαιρετικής πορείας του Ηρακλή Νεροκούρου φέτος αποτελεί ο Τάσος Αγγελάκης που πέτυχε χατ τρικ στο εντυπωσιακό 6-0 με την ΑΕ Κυδωνίας την τελευταία αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νεαρός επιθετικός προερχόμενος από το Ηράκλειο και τις ακαδημίες του ΟΦΗ λόγω των σπουδών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Μετά από καλές εμφανίσεις ήρθε τελικά η νίκη για εσάς και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό σκορ στον Αλικιανό:

Ήταν ένα ξέσπασμα για εμάς μετά από διαδοχικές καλές εμφανίσεις που δεν συνδυάστηκαν όμως με νίκη στα προηγούμενα παιχνίδια που δώσαμε.

Τι έχει αλλάξει από πέρυσι και βγάζει τόσο καλή εικόνα η ομάδα παρά το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη ανανέωση φέτος;

Φαίνεται να προσεγγίζουμε σωστά τον κάθε αγώνα από τακτική άποψη, αλλά και επίσης αν και είμαστε πολλοί νέοι στην ομάδα υπάρχει όρεξη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στο επίπεδο αυτό. Και όσον αφορά τη διαφορά από πέρυσι με φέτος η αλλαγή είναι ότι υπάρχει περισσότερη χημεία στην ομάδα λόγω και του ότι υπάρχουν και αρκετά παιδιά από τα Νεροκούρου που έπαιζαν μαζί και στις ακαδημίες, συν τις προσθήκες κάποιων έμπειρων παικτών 

Τι προσωπικό στόχο έχεις θέσει δεδομένου ότι έχεις ξεκινήσει πολύ καλή τη σεζόν;

Οι στόχοι μου για φέτος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Απο εκεί και πέρα προσωπικά έχω βάλει στόχο να είμαι καλύτερος από πέρυσι.

Ποια είναι η άποψη σου για το τοπικό που αγωνίζεσαι τα τελευταία χρόνια;

Όσον αφορά το τοπικό επίπεδο, γενικά υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι Χανιώτες παίκτες οι οποίοι έχουν τις προδιαγραφές να παίξουν και σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο αρκεί να τους δείξουν εμπιστοσύνη. Επίσης το πρωτάθλημα του Α’ τοπικού είναι αρκετά ανταγωνιστικό τα τελευταία χρόνια.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis