Συζήτηση για την «επόμενη μέρα και το αγωνιστικό καλεντάρι»

Τεχνική Κολύμβηση | 23 Φεβρουαρίου 2021, 13:36

Διαβούλευση για το πώς θα δρομολογηθεί αγωνιστικά το πρόγραμμα στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία της ΚΟΕ την Τετάρτη (24/2).

Οπως σημειώνεται, η διαβούλευση θα γίνει με τη συμμετοχή προπονητών και εκπροσώπων από τα σωματεία μετά από σχετική πρωτοβουλία που πήρε ο τεχνικός σύμβουλος και οι ομοσπονδιακοί προπονητές της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα συζητηθούν η επόμενη μέρα και το αγωνιστικό καλεντάρι.

Η αναφορά από την ΚΟΕ έχει ως εξής:

Τηλεδιάσκεψη, με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις με τις αποφάσεις της ΓΓΑ για άνοιγμα των Κολυμβητηρίων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00, με τη συμμετοχή σωματειακών προπονητών τεχνικής κολύμβησης και εκπροσώπων των σωματείων, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Τεχνικού συμβούλου και των Ομοσπονδιακών προπονητών της ΚΟΕ.

Σκοπός της, στην ανοιχτή αυτή διαβούλευση, να ακουστούν οι προτάσεις των συναδέλφων τους, σ’ ότι αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα του αθλήματος το οποίο και θα πρέπει να διεξαχθεί με όσο το δυνατόν πιο δίκαιους κανόνες, στις υπάρχουσες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία του covid – 19.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές και για τον Αθλητισμό, είναι επιτακτική η ανάγκη, η όσο το δυνατόν καλύτερη και προσφορότερη σύζευξη των όποιων προτάσεων υπάρξουν, για το γενικότερο καλό του αθλήματος της Τεχνικής κολύμβησης.

Οι δύο θεματικές ενότητες της Τηλεδιάσκεψης:

1η θεματική ενότητα: Η επόμενη  μέρα

2η θεματική  ενότητα: Αγωνιστικό καλεντάρι

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad