Σύσκεψη για τα Περιβόλια

Ποδόσφαιρο 10 Αυγούστου 2016, 1:31

Ενδιαφέρουσα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (9/8) στο Δήμο Χανιων σε σχέση με τη χρήση του γηπέδου των Περιβολίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Πλατανιάς, Κισσαμικός και ο ΑΟΧ (εφόσον καλύψει τις οικονομικές του εκκρεμότητες) θα χρησιμοποιήσουν τα Περιβόλια. Άλλη σημαντική είδηση ότι ο Δήμος αναλαμβάνει, με δικά του έξοδα, τη συντήρηση του χλοοτάπητα.

dimos1

Η ενημέρωση από το Δήμο Χανίων αναφέρει τα εξής:

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δημαρχείο, συνάντηση με μέλη των διοικήσεων των ΠΑΕ, Πλατανιά, Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικού, εν’ όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Σε μια εποχή εξαιρετικά σημαντική για τα ποδοσφαιρικά πράγματα των Χανίων, λόγω και των υπαρχόντων εκκρεμών θεμάτων που δημιουργούν αντιθέσεις, η κίνηση του Δημάρχου Χανίων έρχεται να εξισορροπήσει την κατάσταση και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τις ΠΑΕ.

Από τη συνάντηση αυτή ξεκαθαρίστηκε ότι από τη νέα χρονιά το Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ο Πλατανιάς, για πρώτη χρονιά η ομάδα του Κισσαμικού ενώ και ο Α.Ο Χανιά θα συνεχίσει τη χρήση εφόσον εγγυηθεί την τακτοποίηση των οικονομικών του υποχρεώσεων.

Σημαντική από πλευράς του Δήμου Χανίων η πρόταση του κ. Βάμβουκα να αναλάβει ο Δήμος τη συντήρηση του χλοοτάπητα, παρ’ ότι δεν είναι στις συμβατικές του υποχρεώσεις, αλλά και την αντικατάσταση των φθαρμένων από το χρόνο καθισμάτων.

Παράλληλα αναλύθηκαν οι οικονομικές υποχρεώσεις των ομάδων, με το Δήμαρχο να επισημαίνει ότιαπαραίτητος όρος για τη χρήση του γηπέδου είναι η συνεπής τήρηση των συμφωνηθέντων, με στόχο την αγαστή συνεργασία και τη συνέπεια.

Για τη λειτουργία του κυλικείου, ο Δήμαρχος Χανίων ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι αναζητεί λύση το συντομότερο δυνατό. 

Στη συνάντηση από πλευράς Δήμου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, οι αντιδήμαρχοι, Οικονομικών κ. Μιχάλης Βλαχάκης, Αθλητισμού κ. Γεώργιος Κουκλάκης, αλλά και ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χανίων κ. Μανώλης Αδοντάκης.

Από πλευράς ομάδων παρέστησαν οι κ. Μανώλης Μαθιουλάκης και Μάνος Βαϊδάκης – ΠΑΕ Πλατανιάς, Δημήτρης Βιριράκης Α.Ο Χανιά και Ανδρέας Φυντικάκης για λογαριασμό του ερασιτέχνη, ως επίσης και ο κ. Αντώνης Ροκάκης – Κισσαμικός.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad