Συροκάκης: Ήταν μονόδρομος για εμάς να κατακτήσουμε το Κύπελλο

Κύπελλο Χανίων Άρης Βουκολιών | 19 Φεβρουαρίου 2016, 12:55

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της κατάκτησης του Κυπέλλου για τον Άρη Βουκολιών ήταν ο Αντώνης Συροκάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παγχανιακό και έπαιξε και σε Α.Ο. Χανιά, Αστέρα Περάματος, Σπάθα, Μινώταυρο, Κισσαμικό, με εμφάνιση από τα… παλιά συνέβαλε στην κατάκτηση του τροπαίου, προσθέτοντας ο ίδιος ακόμα ένα Κύπελλο στην “τροπαιοθήκη” του.

Μετά το τέλος του τελικού μίλησε στο athlitiko.gr και ανέφερε τα εξής: «Η κατάκτηση του Κυπέλλου μας αφήνει μία γλυκιά γεύση, μετά από μία όχι και τόσο καλή πορεία που κάνουμε στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήταν μονόδρομος για εμάς να το κατακτήσουμε. Δεν είχαμε την καλύτερη ψυχολογία, μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα που κάναμε στο πρωτάθλημα, αλλά τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους και ξεπεράσαμε αυτόν τον παράγοντα και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας κάναμε κάποιες ευκαιρίες, όπου μπορούσαμε να τελειώσουμε εκεί το παιχνίδι. Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι μέσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δίκαια είναι στην κορυφή και διεκδικεί ξανά το πρωτάθλημα και της εύχομαι καλή επιτυχία. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα, δεν θα χαριστούμε σε κανέναν και κάθε παιχνίδι θα το κοιτάμε με σοβαρότητα και χωρίς άγχος και από εκεί και πέρα θα δούμε τι στόχους έχουν οι άνθρωποι της διοίκησης για την επόμενη χρονιά».

Για το αν υπάρχει προοπτική διάκρισης για τον Άρη στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου ο νικητής ανεβαίνει στη Γ’ Εθνική: «Επειδή υπάρχουν ομάδες Γ’ Εθνικής είναι πιο δύσκολο, γιατί είναι το επίπεδο πιο υψηλό στη Γ’ Εθνική. Ουσιαστικά είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω ουσιαστικά, παρόλο που δεν υπάρχει ενδιάμεσα το Περιφερειακό. Εμείς θα κοιτάξουμε τον θεσμό και θα πάμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο και οι άλλοι νομοί έχουν καλές ομάδες και στο Ρέθυμνο το πήρε η Επισκοπή, που είναι ομάδα Γ’ Εθνικής. Είναι πολύ δύσκολο μέσα από αυτή τη διαδικασία να διεκδικήσεις κάτι, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό».

 

Estrella