Συνεχίζεται η προετοιμασία για ΑΕΛ

ΟΦΗ | 2 Μαρτίου 2021, 18:25

Στο Παγκρήτιο στάδιο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που προετοιμάζονται για το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ το προσεχές Σάββατο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Γιώργο Σίμο ενόψει ενός πολύ καθοριστικού παιχνιδιού όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται την ουραγό με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (02/03) στο Παγκρήτιο στάδιο συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα του Σαββάτου (06/03) με την ΑΕΛ στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, φυσικής κατάστασης, μεταβιβάσεων και κατοχής σε μικρούς χώρους.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Luc Castaignos έκανε φυσιοθεραπεία, με τους Πραξιτέλη Βούρο, Απόστολο Γιάννου, Γιώργο Σουρνάκη, Κοσμά Τσιλιανίδη, Adil Nabi, Juan Neira και Vahid Selimovic να συνεχίζουν θεραπεία.

Οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (03/03), στις 15:00 μετά το μεσημέρι.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack