Συνεχίζεται η αναζήτηση για τις μεταγραφές

Πλατανιάς | 7 Ιουλίου 2017, 10:14

Σε πλήρη εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η προσπάθεια για την απόκτηση των ποδοσφαιριστών που απομένουν ακόμη, ούτως ώστε να θεωρηθεί το ρόστερ του Πλατανιά "συμπληρωμένο" εν όψει της νέας σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Χονδρικά, ο Πλατανιάς αναζητά τρεις μεταγραφές: στόπερ, αμυντικό μέσο (8άρι) και επιθετικό (φορ). Με αυτές τις τρεις προσθήκες, ουσιαστικά, τα κενά θα έχουν καλυφθεί και ενδεχομένως θα μπορούσαν να αποκτηθούν ένας ή δύο ακόμα παίκτες.

Αυτή τη στιγμή, οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να… ψάχνουν, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να θεωρείται ότι αυτοί οι παίκτες βρίσκονται κοντά. Η προτεραιότητα είναι σίγουρα ο αμυντικός, με τον Πλατανιά να έχει απλώσει τα δίχτυα του παντού για να καλύψει το κενό του Μπανανά.

Σίγουρα, ένα από τα βασικά ζητήματα είναι το πότε οι παίκτες που απομένουν θα έχουν φτάσει στα Χανιά, αφού ο χρόνος τρέχει. Υπενθυμίζεται ότι την άλλη Κυριακή 16 του μήνα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία και σίγουρα ο Παράσχος θα ήθελε έως τότε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. 

 

Estrella