Συνεχίζει το… χαβά του ο Γρανίτης

Νέος Ηρακλής Γρανίτης | 18 Φεβρουαρίου 2017, 22:28

Τις 16 νίκες σε 17 παιχνίδα έφτασε στα Νεροκούρου ο Γρανίτης, που επικράτησε αυτή τη φορά και του Νέου Ηρακλή με το επιβλητικό σκορ 6-2.

Οι “κιτρινόμαυροι” διατηρούνται έτσι στο +13 από τη 2η Δάφνη και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα με εντυπωσιακό τρόπο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Το πρώτο γκολ του Μπεριάδη στο 15’ και το δεύτερο από την προσωπική ενέργεια του Αράπη στο 25’, έφεραν το Γρανίτη γρήγορα-γρήγρορα σε θέση οδηγού με το σκορ στο 0-2.

Ο Μαραγκάκης ανέβασε το δείκτη στο 0-3 στο 55’ αφού νίκησε με σουτ μέσα από την περιοχή τον Τζουβαδάκη. Πέντε λεπτά μετά μείωσε σε 1-3 ο Γιαννακούρος για το Νέο Ηρακλή.

Στο 70’ και πάλι με σκόρερ το Μαραγκάκη ο Γρανίτης έφτασε στο 1-4, με τον Γιαννακούρο ωστόσο… να απαντάει εκ νέου στο γκολ του έμπειρου φορ στο 80’ για να κάνει και αυτός με τη σειρά του το 2-5.

Ο Νικηφόρος Μαυρεδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για έκτη φορά στο παιχνίδι στο 85′, αφού μετά από ωραία ομαδική συνεργασία των συμπαικτών του, έκλεισε το σκορ στο 2-6.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Κουρκουμελάκης-Μπραουδάκη

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Τζουβαδάκης, Αμαξόπουλος, Γρ. Παπαδάκης, Καραδάκης (85’ λ.τρ. Περ. Παπαδάκης), Μερκα, Γυρβαλάκης, Στυλιανουδάκης, Γεωργάκης (35’ Μελίδης), Δελήμπασης (46’ Βέρδος), Γιαννακούρος, Ξανθάκης

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακιμείδης, Κουτουλάκης (70’ Κυριακάκης), Δασκαλάκης, Μπομπολάκης (65’ λ.τρ. Βακαλουνάκης), Καστρινάκης, Παπαδόπουλος, Μπεριάδης, Μπουρμπάκης (65’ Ν. Μαυρεδάκης), Δ. Μαυρεδάκης, Μαραγκάκης, Αράπη

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad