Συνεχίζει στον Ηρόδοτο ο Μαυρόπουλος

Μπάσκετ 1 Σεπτεμβρίου 2023, 21:57

Ο Χρήστος Μαυρόπουλος θα παρατείνει την παρουσία του στην μπασκετική οικογένεια του Ηροδότου.

KTEO Κρήτης

Για τρίτη σερί σεζόν θα είναι στο “τιμόνι” της ανδρικής ομάδας, ενώ επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία των Εφήβων.

Η ανακοίνωση:

Συνεχίζει στο Ανδρικό επιστρέφει και στο Εφηβικό ο Μαυρόπουλος

Ο Ηρόδοτος ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μαυρόπουλο για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Ο τεχνικός θα συνεχίσει για τρίτη αγωνιστική χρόνια στον σύλλογο μας και συγκεκριμένα στο «τιμόνι» της Ανδρικής ομάδας, ενώ φέτος επιστρέφει και στην τεχνική ηγεσία του Εφηβικού όπου ήταν το 2021-2022.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο κοουτς θα βρίσκεται και φέτος στο προπονητικό team του Ηροδότου μιας και η φιλοσοφία της διοίκησης συμφωνεί απόλυτα με την φιλοσοφία του προπονητή.

Ο @x.mavropoulos εκτός από τον Ηρόδοτο, έχει βρεθεί και στον πάγκο της Πεδιάδας (4 χρόνια) όπου και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα. Ως παίκτης έχει περάσει απο τα σαλόνια της Α2 με τη φανέλα του OΦH – Ηράκλειο, τη Β Εθνική (Ηράκλειο) και τη Γ Εθνική (ΟΦΗ, Γ.Σ. Ελευθερούπολης και Ηρόδοτο). Εκτός αυτών εχει αγωνιστεί και με τους Δειλινό και Πεδιάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.Κ..

Καλή αγωνιστική σεζόν κόουτς. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία πάντα με υγεία.

ΧΡΗΣΤΟΣΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Head Coach: Men, Boys U18

FOCUS ON

«Φέτος είναι ο τρίτος χρόνος που με βρίσκει στον πάγκο της ομάδας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα νεανικό σύνολο που θα παίξει ένα ωραίο και σύγχρονο μπάσκετ. Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε τα παιδιά του συλλόγου, δίνοντας ευκαιρίες στο υψηλότερο επίπεδο από την ηλικία τους, Στόχος λοιπόν είναι να κάνουμε ότι κάναμε και τα δύο προηγούμενα χρόνια. Να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να παρουσιάσουμε ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο με χαρακτήρα».

 

Rabona ad