Συνεχίζει στον ΑΟΑΝ και ο Νικόλας Τσανάι

Γ' Εθνική | 7 Ιουνίου 2023, 21:24

Ο Νικόλας Τσανάι θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να «είναι "πιστός στρατιώτης" για το μπλε αστέρι, το οποίο υπηρετεί με σεβασμό, αφοσίωση και αγάπη» όπως γνωστοποίησε ο ΑΟΑΝ.

Για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Νικόλας Τσανάι θα φορά τη φανέλα του ΑΟΑΝ καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ αναφέρει σχετικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Τσανάι.

Ο 29χρονος αμυντικός, ένας πραγματικός ηγέτης για την ομάδα μας και εκ των αρχηγών της, δηλώνει και πάλι παρών, συνεχίζοντας να αποτελεί μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.

Από τους πιο σταθερούς παίκτες τα τελευταία χρόνια και από τους λίγους της ομάδας που ανέβασε τον ΑΟΑΝ από το τοπικό και πάλι στη Γ’ Εθνική, είναι κάτι που τον κάνει έναν ιδιαίτερο “κρίκο” μεταξύ των ποδοσφαιριστών και θα είναι ξανά “πιστός στρατιώτης” για το μπλε αστέρι, το οποίο υπηρετεί με σεβασμό, αφοσίωση και αγάπη.

Ευχόμαστε υγεία και με το πάθος που τον διακρίνει, την αξία και την ποιότητα του, να βοηθήσει για μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας!»

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad