Συνεχίζει στο προπονητικό τιμ και ο Πλατής

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 10 Ιουνίου 2023, 13:25

Στο προπονητικό επιτελείο της ΡΕΑ θα συνεχίσει και ο Αντώνης Πλατής, ο οποίος παραμένει στο πλευρό του Νίκου Κυριακόπουλου.

Θα συνεχίσει επίσης να έχει τον ρόλο του προπονητή τερματοφυλάκων και του υπευθύνου ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Αντώνη Πλατή, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του βοηθού προπονητή, του προπονητή τερματοφυλάκων και του Υπευθύνου Ανάπτυξης των τμημάτων υποδομών.

Από το τεχνικό επιτελείο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο «διόσκουρος» του Νίκου Κυριακόπουλου, ο Αντώνης Πλατής. Από την πρώτη μέρα της ομάδας βρίσκεται δίπλα μας, προσφέροντας πολλά και σε όλα τα επίπεδα. Με επαγγελματισμό και αγάπη για τη δουλειά του, έχει καταφέρει να καμαρώσει δύο τερματοφύλακες της ομάδας μας να φορούν το εθνόσημο, επιβεβαιώνοντας και τη σπουδαία προσπάθεια που πραγματοποιεί. Παράλληλα, την επόμενη σεζόν, εκτός από το κομμάτι ενασχόλησης του με την ομάδα Γυναικών, θα έχει και τον εξαιρετικά σημαντικό ρόλο του Υπευθύνου Ανάπτυξης των υποδομών, με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου Γυναικών να αποτελεί και πάλι μία από τις προτεραιότητες.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ευχαριστεί τον Αντώνη Πλατή για τη σπουδαία συνεργασία, με την ευχή για μία ακόμα καλύτερη και δημιουργική σεζόν.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΛΑΤΗΣ: «ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡA»

Ο κόουτς Αντώνης Πλατής πραγματοποίησε δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας, αναφερόμενος αρχικά στην επιτυχία της περασμένης σεζόν. «Αρχικά είμαι περήφανος για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην πρώτη Εθνική κατηγορία γυναικών από την ομάδα μας. Ήταν μια εξαιρετική διάκριση, η οποία προήλθε μέσα από τη σκληρή και αφοσιωμένη δουλειά των παικτριών, του κόουτς Νίκου Κυριακόπουλου και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου, του προέδρου μας και της διοίκησης».

Παράλληλα, τόνισε: «Η πρόοδος των ποδοσφαιριστριών μας είναι εντυπωσιακή καθώς τις βλέπουμε να εξελίσσονται συνεχώς. Η αφοσίωσή τους στην προπόνηση και η επιθυμία τους να βελτιώνονται συνεχώς είναι ενθαρρυντική για το μέλλον.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τη διοίκηση της ΡΕΑ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Η στήριξη αυτή αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία της ομάδας».

Τέλος, υπογράμμισε τους στόχους της επόμενης σεζόν, λέγοντας: «Ο πρόεδρος κ. Μανουκαράκης και η διοίκηση ανέκαθεν πίστευαν στη σημασία της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης των παικτριών και αυτό μας έδωσε την αυτοπεποίθηση και την υποστήριξη που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά καθώς είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ψηλά στην κατάταξη. Η τρίτη θέση μας δίνει μια αίσθηση ικανοποίησης, αλλά δεν θα σταματήσουμε εδώ. Έχουμε υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες για το μέλλον.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη της Ακαδημίας μας, με νέα σχέδια. Εξελίσσουμε τις τεχνικές και τακτικές μας, εξασφαλίζοντας ότι είμαστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο.

Επίσης, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την επιτυχία μας για να προσελκύσουμε νέα κορίτσια στην Ακαδημία της ομάδα μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι σημερινές παίκτριες της Ακαδημίας να μπορούν να αναπτύξουν την ικανότητα τους και να εξελιχθούν σε κορυφαίες αθλήτριες».

 

Estrella
Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant
ELA Taverna
Digital Print Shop
Crepaland Greece

Rabona ad