Συνεχίζει στο κυνήγι της κορυφής ο Ηφαιστος

Ηφαιστος Αμιλλα | 11 Ιανουαρίου 2023, 18:19

Στο κυνήγι της κορυφής στη Β' κατηγορία συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηφαιστος.

Oinolatris

Η ομάδα του Γιάννη Λιουδάκη ξεπέρασε με επιτυχία και την αντίσταση της Αμιλλας στο Μόδι με 2-0 και διατηρείται κοντά στους Ποσειδώνα και Ηρακλή που προπορεύονται στη βαθμολογία.

Το ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει πολλά πράγματα για τις δύο ομάδες… Η Αμιλλα είχε την πρώτη της μεγάλη στιγμή για να προηγηθεί στο 15′ σε τετ α τετ του Παρασκευόπουλου, αλλά ο έμπειρος παίκτης έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σφακιωτάκη.

Τελικά πριν το ημίχρονο, ο Ηφαιστος βρήκε το γκολ, σε μία φάση όπου έκανε τη σέντρα ο Σπυριδάκης και την κεφαλιά ο Ποντίκας για το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 60′. Ηταν ένα γέμισμα του Χωραφάκη και από αδράνεια στην άμυνα της Αμιλλας, ο Φανταουσάκης αξιοποίησε τη φάση, “τσιμπώντας” τη μπάλα, την οποία κι έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά.

Διαιτητής: Αναστασάκης
Βοηθοί: Μαρκάκης – Ξενάκη

Αμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Βαρουξάκης, Σκουμπάκης, Ψαρουδάκης, Φυντικάκης, Κλάδος, Δοντσίδης, Δημητρογιαννάκης, Παρασκευόπουλος (15′ λ.τρ. Τερεζάκης, 46′ λ.τρ. Χαμζάι), Σκόκος, Ξεκουκουλωτάκης Στ., Αλευράκης

Ηφαιστος (Γιάννης Λιουδάκης): Σφακιωτάκης, Νησωτάκης, Νταουντάκης (71′ Φανταουσάκης), Λενταράκης, Χωραφάκης (80′ Κουνδουράκης), Σπυριδάκης, Χαλεβελάκης, Σπανουδάκης (80′ Σίνης), Ποντίκας (71′ Καβρουδάκης), Νικάκης, Γαρυφαλής (56′ Μποτωνάκης)

Estrella

Rabona ad