Ο έμπειρος προπονητής θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ακαδημία της ομάδας, όπως κάνει με επιτυχία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Η ανακοίνωση:
Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΠΣ Ίκαρος Μουρνιών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον μέχρι πρότινος προπονητή μας Ντενεκετζή Γιώργο, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα μας από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα!
Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο και έδωσε όλη του την ενέργεια ώστε η ομάδα να ορθοποδήσει και να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη. Δεν φοβήθηκε ποτέ να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούσαν και όχι μόνο και έμπαινε μπροστά σε όλα με μοναδικό γνώμονα τη προστασία των παικτών του και της ομάδας γενικότερα.
Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα τμήματα των υποδομών της ομάδας όπως εκανε με απόλυτη επιτυχία εδώ και 4 χρόνια πριν αναλάβει το ανδρικό τμήμα ….





















