Συνεχίζει στη Γ’ Εθνική η Θύελλα – Ηλιόπουλος ο “αντί-Κολιτσιδάκης”

Γ' Εθνική 7 Ιουλίου 2017, 12:02

Η Θύελλα Ραφήνας αποφάσισε να συμμετάσχει κανονικά στη Γ’ Εθνική μετά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ξεκινώντας πλέον τον σχεδιασμό για το νέο πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι πρώτες κινήσεις έχουν να κάνουν με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον έμπειρο προπονητή Σταύρο Ηλιόπουλο, που αντικαθιστά τον Θανάση Κολιτσιδάκη, ο οποίος ανέλαβε προπονητής στο ΙΝΚΑ, αλλά και την ανανέωση συνεργασίας με τους Γεραγωτέλλη, Ζέκιο, Μανουσάκη, Ντόσκα, Φύτρο και Χαρακτίδη.

Η ανακοίνωση της Θύελλας:

Το διοικητικό συμβούλιο μετά την χθεσινή του συνεδρίαση κάνει γνωστά τα εξής :

α) Παίρνοντας σαν γνώμονα ότι η συνέπεια στις υποχρεώσεις μας είναι η βασική μας αρχή προς όλους και με αίσθημα ευθύνης , ιδιαίτερα προς τα παιδιά που με τον ιδρώτα τους κέρδισαν πέρυσι την άνοδο στην Γ’ Εθνική και επάξια φέτος κατάφεραν με τις προσπάθειες τους να την κρατήσουν, ξεκινάμε τον σχεδιασμό για την συμμετοχή μας στην Γ’ Εθνική, εξασφαλίζοντας τους οικονομικούς πόρους ώστε να είμαστε συνεπείς προς όλες τις υποχρεώσεις μας.

β) Για την εκπλήρωση του στόχου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου κύριο Ε. Μπουρνού γιατί με την δική του μεσολάβηση  εξασφαλίστηκε η αναγκαία χορηγία .

γ) Προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Ηλιόπουλος, κάτοχος διπλώματος UEFA A διακεκριμένος προπονητής, αφού έχει πανηγυρίσει οκτώ ανόδους ομάδων του σε εθνικές κατηγορίες, κύπελλα , άλλα και θητεία σε Super και Football League , και το σπουδαιότερο για μας ότι είναι γνώστης της νοοτροπίας και των στόχων της ομάδος μας.

δ) Ανακοινώνουμε ότι συνεχίζουν με την ομάδα μας και την νέα χρονιά οι ποδοσφαιριστές Γεραγωτέλλης Π., Ζέκιο Μ., Μανουσάκης Ε., Ντόσκας Ε., Φύτρος Δ. και Χαρακτίδης Α. …και έπεται συνέχεια σε συνεργασία με τον νέο μας προπονητή.

ε) Καλούμε τα μέλη του συλλόγου μας την Πέμπτη 13 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο χώρο του κυλικείου του γηπέδου Π.Ν.Α. για πλήρη ενημέρωση των εξελίξεων, και προτάσεις που αφορούν όλους μας. Η παρουσία σας θα μας δώσει κουράγιο για να συνεχίσουμε. Η συμμετοχή σας μας είναι απαραίτητη. Σε αυτή την συγκέντρωση δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Με τιμή το Δ.Σ.

 

Estrella