Συνεχίζει νικηφόρα ο Απόλλων

Κεραμειά Απόλλων | 15 Οκτωβρίου 2017, 13:56

Με κεκτημένη ταχύτητα συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο Απόλλων που σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και την πρώτη του στο γήπεδο της Σούδας με το ευρύ 6-0 στο ματς με τα Κεραμειά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί η ξεκούραστη νίκη με τον Αστέρα Μανολιόπουλου, έτσι η ομάδα του Αγ. Ιωάννη αναμένεται να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας.

Μόλις από το πρώτο 20λεπτο ο Απόλλωνας “καθάρισε” ουσιαστικά την αναμέτρηση, καθώς πέτυχε τρία τέρματα. Από ομαδική συνεργασία των Τζαγκαράκη, Σουχλάκη, Ψαράκη, το 1-0 έγινε με τελικό αποδέκτη το Νεσκάκη στο 11′.

Από πάσα του Μποντούρι στο 17′ ο Σουχλάκης πέτυχε το 2-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιαννολάρης με ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους γηπεδούχους.

Το δοκάρι σταμάτησε ακόμα δύο φορές τους παίκτες του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο με το Νεσκάκη στο 25′ και τον Μπιζάτη στο 42′, για να έρθει όμως ο Ψαράκης δύο λεπτά αργότερα να πετύχει ακόμα ένα τέρμα με δημιουργό σε αυτή τη φάση το Νεσκάκη (4-0).

Σε ψηλό τέμπο συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μάνου Βεργανελάκη πετυχαίνοντας ακόμα δύο γκολ, ενώ είχε και τρίτο δοκάρι στην αναμέτρηση με τον Μποντούρι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Λεβεντάκης λίγο μετά την είσοδο του στο ματς σημείωσε το 5-0 στο 75′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σουχλάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Γεμισάϊ, Ν. Ζιώγας, Μπιζάτης (46′ Μπαργιάμη), Καραμπινάκης, Τζαγκαράκης (60′ Μαρκουλάκης), Μποντούρι, Σουχλάκης, Ψαράκης (60′ Λεβεντάκης), Νεσκάκης (65′ Κένγκα), Γιαννολάρης

Κεραμειά (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Νιαουνάκης, Σκουμπάκης, Μιχάκης, Λουκόπουλος, Τσάμι (35′ Βεστάκης), Μαρκάκης, Τρουλλινός, Τερεζάκης (46′ Μαραβελάκης, λ.τρ. Κουτρουμπάς), Νταμαδάκης, Αποστολάκης, Λυκάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis