Συνεχίζει να… ανηφορίζει ο Νέος Σαμψών

Νέος Σαμψών Α.Ο. Αγίας Μαρίνας | 5 Φεβρουαρίου 2017, 22:51

Ο Νέος Σαμψών συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις του και με πρωταγωνιστές τα δύο… ατού του Τσαγκαράκη και Μαυρεδάκη που σκόραραν από μία φορά, έφτασε στη νίκη κόντρα στην Αγία Μαρίνα με 2-1.

Μία νίκη που έχει ιδιαίτερη σημασία για το Νέο Σαμψών αφού είναι αφιερωμένη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Αποστολάκη ο οποίος την περασμένη Πέμπτη είχε σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο Νέος Σαμψών με τον Μαυρεδάκη να σκοράρει στο 24’, ήταν η ομάδα που κρατούσε το προβάδισμα σε 1-0, ενώ στο 81’ η αποβολή του Αγγελόπουλου για την Αγ. Μαρίνα έκανε πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα του Στύλου που αξιοποίησε σχεδόν άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Μόλις τρία λεπτά μετά, στο 84’ ο Τσαγκαράκης σημείωσε το 2-0, σε ένα σημείο που ουσιαστικά «κλείδωσε» και το παιχνίδι για τους γηπεδούχους.

Η Αγία Μαρίνα στην προσπάθεια της μέχρι το τέλος κατάφερε απλά να μειώσει το σκορ σε 2-1 με το γκολ που πέτυχε δύο λεπτά πριν τα 90’ ο Ράντεφ.

Διαιτητής: Γιουματζίδης
Βοηθοί:Μπαταγκιώνη-Μπραουδάκη

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης): Χαιρετάκης, Κοντός, Κοτρωνάκης, Πισσαδάκης (75’ Μπαλάσης), Σταθάκης, Πανανάκης (65’ λ. τρ. Μανατάκης), Σκουμπάκης, Δ. Κοκοτσάκης, Μαυρεδάκης, Τ. Κοκοτσάκης (46’ λ. τρ. Λεδάκης), Τσαγκαράκης. Αγία Μαρίνα

Αγ. Μαρίνα (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Κοσμίλης, Δ. Φουντουλάκης, Απλαδάς, Ι. Μαστοράκης, Π. Φουντουλάκης, Δουρουντουδάκης (55’ Α. Ζωφάκης), Λαμπιθιανάκης (50’ λ. τρ. Γωνιωτάκης), Αμπραμισβίλι, Σχοινοπλοκάκης (70’ λ. τρ. Ζένκο), Αγγελόπουλος, Ράντεφ

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad