Συνεχίζει με φόρα ο Μινώταυρος

Μινώταυρος Δόξα Παχιανών | 28 Ιανουαρίου 2023, 17:50

Συνεχίζοντας με φόρα από τη νίκη επί του Απόλλωνα ο Μινώταυρος δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Δόξας με 2-0 στον αγώνα που διεξήχθη στη Μοναχή Ελιά.

Oinolatris

Η ομάδα του Γιώργου Μουριζάκη μπορεί να καιγόταν για την απόσπαση του θετικού αποτελέσματος στην προσπάθεια που καταβάλλει να μπορέσει να προσθέσει βαθμούς στη συγκομιδή της, όμως ο Μινώταυρος ουσιαστικά δεν της επέτρεψε να κάνει το στόχο της πραγματικότητα.

Ο Γιάννης Περδικάκης ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τους φιλοξενούμενους, αφού σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό ενώ έκλεισε το σκορ στο 78’.

Η Δόξα είχε την καλύτερη της στιγμή στο 15ο λεπτό με τον Μιχάλη Καλοριζικάκη να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή απόκρουση στο σουτ του Τσικουδάκη το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ.

Διαιτητής: Μισαηλίδης. Boηθοί: Λογαρίδης – Βαλεντάκης

Δόξα Παχιανών (Γιώργος Μουριζάκης): Γεωργανάς, Μαρκουλάκης, Τρούλος, Μεμά, Κακαβελάκης (46’ Τζαποσβίλι), Κληρονόμος, Μεγαλακάκης (53’ Μπασούνας), Τσικουδάκης (53’ Κατσιάς), Κουρνιδάκης, Λεβάκης, Αναστασόπουλος

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Καλοριζικάκης, Σούλκε, Χατζής, Θάνος, Νταγιάκος, Ξεκουκουλωτάκης, Βόρφι, Σεληνιωτάκης (78’ Γιαννουδάκης), Περδικάκης (82’ Φιωτάκης), Ανδρουλάκης (50’ Λαβράνος), Μαξίμ (82’ Αλεξάκης)

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad