Συνεχίζει φορτσάτος ο Χάλης…

Χάλης Ροδωπού | 18 Μαρτίου 2023, 18:48

Ο Χάλης συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του στη Β' κατηγορία. Αυτή τη φορά πέρασε από το Κολυμπάρι με 2-0, στο ματς με τα Ροδωπού.

Oinolatris

Ουσιαστικά με αυτή τη νίκη εξασφαλίζει πλέον και τη σωτηρία του στην κατηγορία, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παραμένουν σε δύσκολη θέση, στην τελευταία της κατάταξης.

Ο Χάλης γενικότερα επιβεβαιώνει την εξαιρετική φόρμα που διανύει τις τελευταίες εβδομάδες στη Β’ κατηγορία και μάλιστα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στη βαθμολογία.

Tο πρώτο ημίχρονο όδευε στο 0-0, όμως λίγο πριν το φινάλε στο 43′ ο Κώστας Γιανναράκης από το σημείο του πέναλτι έβαλε τον Χάλη μπροστά στο σκορ με 0-1.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο και ήταν η σειρά του Παρασκάκη στο 55′ να διπλασιάσει τα τέρματα με σουτ μέσα από την περιοχή. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης σημάδεψε και δύο φορές τα δοκάρια, η πρώτη στο 15′ και η δεύτερη λίγο μετά το 0-2, στο 65′, σε ισάριθμα σουτ.

Ροδωπού (Γιώργος Καλαϊτζίδης): Αγγελάκης, Κρομμύδας, Παπαγιαννάκης, Ασγουδάκης, Τσουρής, Καλογεράκης Ι., Καλογεράκης Ν. (72′ Κουκουνάκης), Κοντραλλίου, Παπαδάκης, Μπραουδάκης, Νικολαλάκης

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Τραχαλάκης, Γιανναράκης Κ., Αλί, Ξηρουχάκης, Λούπου, Δρικάκης Δ. (89′ Κουφάκης), Λιονάκης, Παρασκάκης, Δρικάκης Σ., Σταφύλοβ (69′ Λιοδάκης), Μπασιάς (84′ Μανελλάρη)

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad