Συνεχίζει ασταμάτητος στην κορυφή

Γρανίτης Άπτερα | 16 Ιανουαρίου 2016, 21:24

Χωρίς απώλειες συνέχισε για ένα ακόμα παιχνίδι ο πρωτοπόρος της Β’ κατηγορίας Γρανίτης που επικράτησε 3-0 της ομάδας των Απτέρων φτάνοντας έτσι στην 6η σερί νίκη.

Ο Σταμάτης Κουμανδράκης αναδείχθηκε σε άνθρωπο του αγώνα καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ (έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα) ενώ “έφτιαξε” το τρίτο. Μόλις στο 1ο λεπτό, με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 43’ έστειλε τον Γρανίτη στο ημίχρονο με δύο γκολ διαφορά (2-0).

Ο Μαραγκάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82’ (3-0) με σουτ από πάσα του Κουμανδράκη, ενώ ο Καστρινάκης είχε δοκάρι στο 80’.

Ντεμπούτο με την ομάδα του Γρανίτη έκανε ο Αργύρης Μελισουργός που σπουδάζει στα Χανιά και αποκτήθηκε από την Νεάπολη Λασιθίου.

Από την άλλη τα Άπτερα έχουν έντονες διαμαρτυρίες για ένα ακυρωθέν γκολ και ένα οφ σάιντ του Τσικουδάκη Α. στο 50’ και το 68’ αντίσοιχα, όπως και για ένα πέναλτι στον Τσικουδάκη Π. στο 55′.

Τέλος, ευχαριστούν τον Γρανίτη για την φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης (Κατσαρός-Λογαρίδης)

Γρανίτης (Μάριος Σεργάκης): Ιωακιμίδης, Κυριακάκης, Λούπου (67’ Μελισουργός), Παπαδόπουλος, Καστρινάκης, Μαυρεδάκης, Μπεριάδης (55’ Μπομπολάκης), Μαραγκάκης, Κουμανδράκης, Κουτουλάκης, Τζωρτζάκης (67’ Κισσανάκης)

Άπτερα (Δημήτρης Φούρλας): Ναλμπαντίδης, Νικολούλιας (35’ Σφακιανάκης), Κάτσης, Γναθάκης (58’ Σπανουδάκης), Χατζηδάκης, Κοκοτσάκης Δ., Χαραλαμπάκης, Μαρινάκης, Τσικουδάκης Α., Τσικουδάκης Π., Παπαδάκης (65’ Καρβουνιάρης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad