Συνεχίζει ακάθεκτος ο Κρ. Αστέρας

Χάλης Κρητικός Αστέρας | 6 Νοεμβρίου 2022, 19:40

Ακάθεκτος συνεχίζει την προέλασή του στη Β' κατηγορία ο Κρ. Αστέρας που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Χάλη με 3-0.

Oinolatris

Αν και νεοφώτιστος ο Κρητικός δείχνει από νωρίς τη δυναμική του, κάνοντας το 3/3. Νίκες που τον βάζουν σαφώς σε θέση κορυφής με τις υπόλοιπες ομάδες, ενώ για τον Χάλη ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα στο ξεκίνημα.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο 19′ με παίκτη λιγότερο, αφού ο Γρηγορομιχελάκης αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Ακόμα κι έτσι όμως, βρήκε το γκολ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 39′ από σέντρα του Οικονομόπουλου, ο Ζολώτας σε δύο χρόνους και μετά την απόκρουση του Τραχαλάκη, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος βρήκε ακόμα δύο τέρματα και καθάρισε το ματς σε πολύ μικρό διάστημα. Στο 65′ με προσωπική ενέργεια, ο Νίκος Αρζίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα για το 0-2. Στο 73′ ήταν η σειρά του Δημήτρη Γκέκα να χριστεί σκόρερ για το τελικό 0-3, με πανομοιότυπη ενέργεια.

Ο τελευταίος είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, στο 29′, ενώ με 10 ολοκλήρωσε και ο Χάλης αφού στο 72′ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη ο Μπαλαντινάκης, επίσης για διαμαρτυρία.

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Βράγκου Αικ. – Χάμπας

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Τραχαλάκης, Κοκολάκης Χαρ., Κουρνιδάκης (54′ Χατζηδάκης),  Αλι, Δρικάκης (74′ Σταφύλοβ), Παρασκάκης, Μουρατίδης (41′ Νικολουδάκης), Δοξάκης (54′ Λιονάκης), Μπαλαντινάκης, Βαλάρης (74′ Τζεμανάκης)

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Κουκουλάς, Μουτσογκλάβα, Μπαλλίου, Οικονομόπουλος (76′ Μαντσέλλι), Αγιασμενάκης, Ζολώτας (67′ Σανδαλάκης), Ρικουνάκης, Γκέκας Δημ. (76′ Σάντεκ), Γρηγορομιχελάκης, Λίτσι, Αρζίδης (70′ Δημητρίου)

 

Estrella

Rabona ad