Συνέχισε με νίκη ο Παγχανιακός

Παγχανιακός Αστέρας Χαλέπας | 26 Μαρτίου 2017, 13:55

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Παγχανιακός συνέχισε με νίκη 4-1 στο πρωινό παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Χαλέπας που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ματς είχε δύο γκολ πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα δέκα λεπτά, αφού στο 3′ ο Κυριακίδης έκανε το 0-1 για τον Παγχανιακό, ενώ μόλις στο 9′ ήρθε η απάντηση από την πλευρά του Αστέρα με το γκολ του Πλάτσικα.

Ωστόσο, ο Παγχανιακός πήρε ξανά πολύ γρήγορα το προβάδισμα σε 1-2 με σκόρερ τον Ντούπη στο 16′, ενώ με το δυνατό σουτ του Κυριακίδη στο 56′ έγινε και το 1-3, με τον Παγχανιακό να “καθαρίζει” ουσιαστικά το ματς σε εκείνο το λεπτό.

Το τελικό αποτέλεσμα για τον Παγχανιακό ήρθε να διαμορφώσει στο 70′ ο Γιαννουδάκης (1-4).

Αστέρας Χαλ. (Κώστας Κολοκοτρώνης): Χατζής, Κουρουτζίδης, Ζαλιασβίλι, Κυπραίος, Κολοκυθάς (70 Μαυριγιαννάκης Γ), Κελαϊδής (75 Παπουτσής), Μαντρο, Πλιατσικας, Μαυριγιαννάκης Στ., Λαμάι (32 Ζαραφείδης), Γερομιχαλός

Παγχανιακός (Γιώργος Λιανιδάκης): Σφακιωτάκης, Φανταουσάκης, Ποντικάκης, Κουρομιχελάκης, Ξηρουχάκης, Κόσεκ (55′ Τσεκρέζι), Γιαννουδάκης, Φαντάκης, Κυριακίδης, Αχλάτης (60′ Καραγκασίδης), Ντούπη (70′ Κουλιεράκης)

Estrella