Συνέχισε με νίκη

Παγχανιακός Γρανίτης | 28 Φεβρουαρίου 2016, 22:06

Σημαντική νίκη με σκορ 3-1 στην Μοναχή Ελιά σημείωσε ο Γρανίτης κόντρα στον Παγχανιακό, μειώνοντας έτσι τη διαφορά του στους τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Κρητικό Αστέρα που γκέλαρε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα για τις δύο ομάδες καθώς οι δύο προσπάθειες των Μαραγκάκη και Δράμι σταμάτησαν στο δοκάρι στο πρώτο 20λεπτο.

Ο Μαυρεδάκης στο 55’ με σουτ άνοιξε το σκορ για τον Γρανίτη, με τον Παγχνιακό να “απάντάει” άμεσα, ισοφαρίζοντας πέντε λεπτά αργότερα, στο 60’ με την κεφαλιά του Μπουλή, έπειτα από το κόρνερ του Κόσεκ.

Ο Δράμι που σκόραρε δύο φορές στην συνέχεια, στο 70’ με σέντρα σουτ και στο 80’ με πολύ δυνατό σουτ, “καθάρισε” το παιχνίδι για τον Γρανίτη (3-1).

Διαιτητής: Κουκουράκης

Βοηθοί: Χάμπας-Γαλάνης

Παγχανιακός (Γιώργος Λιανιδάκης): Τζαβέλλας, Φανταουσάκης (80’ Κατσάνος), Δροσινός, Τσαλίκης, Φραγκεδάκης, Χατζηδάκης, Κόσεκ, Μπελώνης (60’ Ποντικάκης), Καραγκασίδης (46’ Παζιώνης), Μπουλής, Κυριακίδης

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακιμίδης, Κυριακάκης, Παπαδόπουλος, Καστρινάκης, Κουτουλάκης (85’ Λούπου), Μπεριάδης, Ντόι, Μαυρεδάκης (60’Λόγκο), Δράμι, Κουμανδράκης (65’ Μελλισουργός), Μαραγκάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis