Συνέχισε με 7άρα ο Γρανίτης

Γρανίτης Αστέρας Χαλέπας | 29 Ιανουαρίου 2017, 21:13

Ακόμα τρεις βαθμούς πρόσθεσε… στο τσουβάλι του στην κούρσα της Β' κατηγορίας ο Γρανίτης μετά και τη νέα νίκη που πέτυχε στη Μοναχή Ελιά σε βάρος του Αστέρας Χαλέπας με 7-0.

Στο πρώτο τέταρτο ο Δασκαλάκης βρήκε δίχτυα δύο φορές, στο 10’ και το 15’. Το πρώτο μετά από συνδυασμό και σέντρα του Πατρικάκη, ενώ το δεύτερο πήρε την απόκρουση από το σουτ του Αράπη.

Στη συνέχεια ακουλούθησαν ακόμα δύο τέρματα, αυτή τη φορά από το Μπεριάδη, με προσπάθεια μέσα στην περιοχή στο 18’ και σουτ στο 55′.

Στην επιστροφή και το ντεμπούτο του ο Δημήτρης Μαυρεδάκης πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, αφού σκόραρε με ατομική προσπάθεια στο 65’ για να κάνει το 0-5 για την ομάδα του Γρανίτη.

Το σκορ έκλεισε ο Βακαλουνάκης με δύο πανομοιότυπα τέρματα μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών, στο 75’ και το 80’. Το 0-6 το έκανε μετά από «1-2» με τον Αράπη και λίγο αργότερα το 0-7 μετά το συνδυασμό που έκανε με τον Κισσανάκη.

Διαιτητής: Χρ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Καλφάκης-Μπραουδάκης

Αστέρας Χαλ. (Γιάννης Γιουμπάκης): Χατζής, Μάντρο (51 Μαυριγιαννάκης Γ.), Θεοδωρίδης, Κολοκυθάς, Κολοκοτρώνης (72 Λαμάϊ), Κουρουτζίδης (90 Παπουτσής), Κωστόπουλος, Ζαραφείδης, Ζαλιασβίλι, Στ. Μαυριγιαννάκης, Μπαμπάτσικος

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός (46’ Αυγουστιανάκης), Κουτουλάκης, Δασκαλάκης (60’ Παππάς), Μπουρμπάκης, Παπαδόπουλος (20’ λ.τρ. Βακαλουνάκης), Καστρινάκης, Μπεριάδης, Πατρικάκης, Δ. Μαυρεδάκης, Κισσανάκης, Αράπη

Estrella

Rabona ad