Συνέχεια στις νίκες για τον Κρητικό Αστέρα | pics

Ροδωπού Κρητικός Αστέρας | 12 Νοεμβρίου 2022, 18:48

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Κρητικός Αστέρας κέρδισε στην Μοναχή Ελιά με 5-2 τα Ροδωπού και έκανε το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΧ.

Oinolatris

Οι παίκτες του Χρήστου Τραχανατζή “καθάρισαν” την αναμέτρηση στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς εκεί πέτυχαν τα 3 από τα 5 τέρματά τους. Ο Αρζίδης στο 15ο λεπτό σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους, σε ένα τέρμα που έφερε τον εκνευρισμό της ομάδας των Ροδωπού, καθώς ο Μπαλίου βρισκόταν στο έδαφος από τραυματισμό. Στο 25′ ο Αρζίδης τροφοδότησε όμορφα τον Οικονομόπουλο, με τον τελευταίο να σημαδεύει τα αντίπαλα δίχτυα και να γράφει το 2-0. Η απάντηση των Ροδωπού ήρθε στο 30′, όταν ο Κουκουλάς υπέπεσε σε ανατροπή πάνω σε αντίπαλο και ο Σεϊτανίδης διαμόρφωσε το 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Οικονομόπουλος ανέβασε το σκορ στο 3-1 (56′), ύστερα από ατομική ενέργεια, ενώ 6 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εκ νέου με τον Μαραγκουδάκη. Ακολούθησαν δύο δοκάρια για την ομάδα του Κρητικού Αστέρα, αρχικά με τον Αρζίδη στο 65ο λεπτό και στην συνέχεια με τον Τσοπλάκο στο 80′. Τελικά ο Τσοπλάκος κατάφερε να βρει δίχτυα στο 84′, αξιοποιώντας την ασσίστ του Δημήτρη Γκέκα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Πάρης Γκέκας ύστερα το λάθος που προηγήθηκε στην άμυνα των Ροδωπού.

Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Κρητικού Αστέρα στα παραδοσιακά χρώματα στην εμφάνιση, όπως διακρίνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Κοτσιφάκης – Νταμαδάκης

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Κουκουλάς, Μουτσογκλάβα, Μπαλλίου (60′ Σάντεκ), Σανδαλάκης, Οικονομόπουλος, Αγιασμενάκης (57′ Τσοπλάκος), Ζολώτας (57′ Ντάλλας), Αρζίδης (70′ Γκέκας Π.), Γκέκας Δημ., Ρικουνάκης (70′ Μαντσέλλι), Λίτσι.

Ροδωπού (Γιώργος Καλαϊτζίδης): Μπραουδάκης, Ασγουδάκης (16′ Καρλάκης), Καλογεράκης Α., Σταυρουλάκης, Τσουρής Καλογεράκης Ν., Βασιλεφ, Σεϊτανίδης, Νικολακάκης (76′ Ζεκιράι), Μαραγκουδάκης, Γιακουμάκης.

Estrella

Rabona ad