Συνέχεια με Απόλλωνα – Η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Πόλο 15 Δεκεμβρίου 2017, 20:25

Συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά τον αγώνα Κυπέλλου απέναντι στη Γλυφάδα δίνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, έχοντας την ευκαιρία το Σάββατο (16/12) να παίξει εκ νέου στο Κολυμβητήριο Χανίων, φιλοξενώντας αυτή τη φορά τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής για την Α1 Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αναμένεται να έχει ένα δύσκολο έργο, ωστόσο προσβλέπει στο θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μπορέσει να δώσει συνέχεια μετά τις δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Παλαιό Φάληρο και ΠΑΟΚ.

Στη διάθεση του Χανιώτη τεχνικού βρίσκονται 14 παίκτες, με την μοναδική αλλαγή στα πλάνα του σε σχέση με τον αγώνα με τη Γλυφάδα να είναι ο Φλώρος αντί του Πετρόχειλου. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο τελευταίος θα απουσιάσει λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, με την “οικογένεια” της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου να εκφράζει μέσω ανακοίνωσης «περαστικά στον αγαπημένο του πατέρα».

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής:

Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Παπαμανωλιουδάκης και Αποστολάκης.

Να σημειωθεί ότι η έναρξη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 4.30 το απόγευμα, ενώ διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Κουρέτας και Κατσώνης.

JoyMachine

Rabona ad