Συναντήθηκαν (για θέμα μη ποδοσφαιρικό) Ροκάκης – Αυγενάκης

Χανιά | 3 Φεβρουαρίου 2023, 21:22

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η από κοινού παρουσία μεταξύ του Λευτέρη Αυγενάκη και του Αντώνη Ροκάκη.

/Bella Pizza

Από τη μία, ο υφυπουργός Αθλητισμού και από την άλλη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε σύσκεψη που έγινε στα Χανιά εν όψει του 2ου παγκρήτιου φόρουμ κρητικών προϊόντων το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Φεβρουάριο στο ΟΑΚΑ. Αυτή ήταν μία από τις δράσεις στις οποίες συμμετείχε ο κ. Αυγενάκης στο πλαίσιο της παρουσίας του την Παρασκευή (3/2) στα Χανιά όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ειδικότερα και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη.

Για την ακρίβεια, ο κ. Ροκάκης συναντήθηκε με τον κ. Αυγενάκη με την ιδιότητα του προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων, έχοντας συζήτηση για ένα θέμα που δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι μετά τη διακοπή που αποφάσισαν οι ομάδες της Super League 2, ανάμεσα στις οποίες ήταν και τα Χανιά που τάχτηκαν υπέρ, ο πρόεδρος μίας ΠΑΕ της Super League 2 και ο κ. Αυγενάκης -που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα κατά γενική ομολογία γι’ αυτό το θέμα- βρέθηκαν σε μία κοινή σύσκεψη έχει σίγουρα ενδιαφέρον. Ωστόσο, είναι άγνωστο και δεν διευκρινίζεται αυτή τη στιγμή εάν υπήρξε μεταξύ τους κουβέντα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad