Συνάντηση Τσαγκρώνη με Βάμβουκα για το Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών

Μπάσκετ 15 Δεκεμβρίου 2016, 20:29

Το Πανευρωπαϊκό μπάσκετ Νέων Ανδρών θα φιλοξενηθεί και στα Χανιά τον προσεχή Ιούλιο και η πρώτη σύσκεψη έγινε την Πέμπτη (15/12) στην πόλη.

 

Στα Χανιά βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μπαρκάκης, όπου με μέλη της ΕΚΑΣΚ και της οργανωτικής επιτροπής της ΕΟΚ επιθεώρησαν το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι το κλειστό είναι σε σχεδόν άψογη κατάσταση, απλώς και κατά κύριο λόγο θα χρειαστεί να αντικατασταθεί ο υπάρχων φωτεινός πίνακας με νέας τεχνολογίας.

paneyrvpaiko2

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία βρέθηκε στο Δήμο Χανίων όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κουκλάκη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανώλη Αδοντάκη. Συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα, όπως η εξασφάλιση κλινών για τις αποστολές των ομάδων, αλλά και η εύρεση και η δημιουργία εθελοντικής ομάδας που θα συνεισφέρει στη διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκείνο που τονίστηκε είναι ότι τα Χανιά θα πρέπει να είναι, σε κάθε περίπτωση, έτοιμα μέσα στην επόμενη άνοιξη ώστε το καλοκαίρι να είναι σε θέση να διοργανώσουν τους δύο ομίλους του Πανευρωπαϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι τα Χανιά θα φιλοξενήσουν τους 2 από τους 4 ομίλους της πρώτης φάσης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (τους άλλους 2 το Ρέθυμνο, ενώ η τελική φάση θα γίνει στο Ηράκλειο). Ο ένας από τους 2 ομίλους που θα παίξουν στα Χανιά συμπεριλαμβάνει και την Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών.

karta antonis garden