Συνάντηση του υπουργού με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, και ΠΑΟΚ

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 10 Απριλίου 2017, 21:38

Συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Super League, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Περίπου 4,5 ώρες κράτησε η συνάντηση του Υφυπουργού με τους εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων της Super League, που ήταν οι: Γιάννης Βρέντζος (Ολύμπιακός), Χρήστος Παναγόπουλος (Παναθηναϊκός), Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), αλλά τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Στράτο, και το διευθύνοντα σύμβουλο, Βασίλη Γκαγκάτση.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού για δημιουργία κλίματος διαλόγου συζητήθηκαν τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για να τεθεί ένα σαφές πλαίσιο συνεργασίας για την επόμενη μέρα.

Θα ακολουθήσει νέος κύκλος συναντήσεων τόσο με την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ, όσο και με την Super League, με θέμα τα επόμενα βήματα για την ταχύτερη επιστροφή στην “κανονικότητα” και την “ομαλότητα” στα χρονικά όρια που έχουν καθοριστεί. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα. Γίνεται μία προσπάθεια αποκατάστασης της επικοινωνίας στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσεων για την επόμενη μέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Συμφωνήσαμε ότι από κοινού θα προχωρήσουμε με βάση τις αρχές της ισονομίας, της νομιμότητας και της διαφάνειας.

Με νέο κύκλο επαφών, τόσο με την ΠΔΕ όσο και με την ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, θα προχωρήσουμε άμεσα προς την επαναφορά στην ομαλότητα. Η φετινή χρονιά έχει πάει εξαιρετικά σε θέματα εντάσεων. Θέλουμε να τεθούν οι βάσεις για το μέλλον, ποιο θα είναι το πλαίσιο, και μετά να τεθούν οι συγκεκριμένοι κανόνες για όλους και έναντι όλων.

Πρέπει όλοι να βρούμε λύσεις και να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς οι διαφωνίες και οι διαφορετικές οπτικές υπάρχουν. Οφείλουμε από την πλευρά μας να φτιάξουμε διαδικασίες και θεσμούς, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, προς δικό του όφελος πρωτίστως.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad