Συνάντηση της ΕΠΣΗ με τους προέδρους των ομάδων

ΕΠΣΗ | 12 Οκτ 2020, 21:30

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνάντηση με τους πρόεδρους των έξι ομάδων του Ηρακλείου που θα αγωνισθούν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα όπως το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, η διοργάνωση των αγώνων και τα τηλεοπτικά. Η ενημέρωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου αναφέρει σχετικά με τη συνάντηση:

«Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ έγινε σήμερα το απόγευμα συνάντηση με την παρουσία των προέδρων της Γ’ Εθνικής των ομάδων του Ηρακλείου.

Το παρών έδωσαν οι κ.κ. Μιχάλης Γεωργιάδης (Ηρόδοτος), Γιώργος Λέλεκας (ΠΟΑ), Γιάννης Ασσαργιωτάκης (Πόρος), Μανόλης Βίστης (Αλμυρός), Γιώργος Πολυχρονάκης (Δαμάστα), ενώ τον πρόεδρο του Γιούχτα κ. Νίκο Μπουνάκη εκπροσώπησε ο κ. Κώστας Μπουνάκης.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, λεπτομέρειες για την διοργάνωση των αγώνων, τα τηλεοπτικά κα, με τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ να έχουν έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους παράγοντες της Γ’ Εθνικής.»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad