Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης για το φιλικό των πρωταθλητών Ευρώπης

Ποδόσφαιρο 11 Μαΐου 2017, 18:14

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 (Εθνική Ελλάδος) και των βετεράνων επίλεκτων της Ιταλικής Ίντερ (στην οποία συμπεριλαμβάνονται και πρωταθλητές του Champions League 2010).

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για την προετοιμασία της μεγάλης διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, του αντιδημάρχου Κώστα Βαρδαβά, του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, εκπροσώπων των χορηγών και άλλων αθλητικών παραγόντων – υπηρεσιών.

«Πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Με την συνδρομή της Περιφέρειας του Δήμου και των άλλων φορέων που εμπλέκονται είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει ένα ξεχωριστό event το οποίο σίγουρα θα είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ στο νησί μας. Ελπίζω και εύχομαι ότι μέσα απ’ αυτό το παιχνίδι θα περάσουμε μηνύματα σ’ όλη την Ελλάδα ότι το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά γιορτή του αθλητισμού…» δήλωσε στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο Νίκος Συριγωνάκης πρόσθεσε: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στις 7 Ιουνίου στο νησί μας στο Ηράκλειο θα φιλοξενηθεί μία πάρα πολύ μεγάλη αθλητική εκδήλωση, θα γίνει ένας σπουδαίος αγώνας ανάμεσα στην εθνική μας ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό και σε μία ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων της Ίντερ. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και η Περιφέρεια Κρήτης έχει αποδείξει και στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε και τώρα, ότι δεν μπορεί να απέχει από τέτοιες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αναλαμβάνουμε μεγάλη αθλητικές διοργανώσεις.»

Estrella
Papantonakis Cards