Μετά τις συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΕΑΚ Χανίων, Μανώλη Κουριδάκη και την βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, οι σύλλογοι γονέων είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τον Παύλο Πολάκη στον οποίο κι έθιξαν το ζήτημα με τα προβλήματα που υπάρχουν στο κολυμβητήριο.
Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν από κοινού οι σύλλογοι, ο κ. Πολάκης δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει άμεσα γραπτά και προφορικά ερώτηση στη Βουλή προκειμένου να υπάρξει επίσημη απάντηση.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα αυτό καθαυτό παραμένει ως έχει, μην έχοντας σημειωθεί η παραμικρή εξέλιξη…
Η ενημέρωση από τους συλλόγους γονέων έχει ως εξής:
Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των αθλημάτων πισίνας συναντηθήκαμε με τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων κ. Παύλο Πολάκη, για να μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία των γονέων για την πορεία των εργασιών στο κολυμβητήριο Χανίων.
Ο κ. Πολάκης αναγνώρισε την ανάγκη για άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο κολυμβητήριο Χανίων καθώς το πλήθος των αθλητών είναι μεγάλο με ό,τι αυτό σημαίνει σε αθλητικό επίπεδο αλλά και στο θέμα διαχείρισης της πανδημίας. Εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει άμεσα να δρομολογηθεί η διαδικασία αφαίρεσης της οροφής προκειμένου να μην γίνει η αιτία που θα δημιουργήσει σοβαρές επιπτώσεις στις προπονήσεις αλλά και στην υγεία των αθλητών. Δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα καταθέσει γραπτά και προφορικά ερώτηση στην βουλή προκειμένου να υπάρξει επίσημη απάντηση.
Εμείς με την σειρά μας εκφράσαμε την ικανοποίηση μας όσον αφορά την διάθεση παρέμβασης για την επίλυση ενός τόσου σημαντικού προβλήματος και ταυτόχρονα εκφράσαμε την ανησυχία μας να μην περιοριστούμε στις μόνο καλές προθέσεις αλλά στα άμεσα και απτά αποτελέσματα. Για εμάς είναι απαραίτητη η άμεση επαναλειτουργία της 25άρας και της 12μισάρας πισίνας προκειμένου με ασφάλεια τα παιδιά μας να μπορούν να αθλούνται και να διεκδικούν τους στόχους τους.
Τα Δ.Σ. των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των τμημάτων
Κολύμβησης
Υδατοσφαίρισης
Τεχνικής Κολύμβησης
Καλλιτεχνικής Κολύμβησης