Συνάντηση Κοντονή – ΠΑΕ για την έναρξη του πρωταθλήματος

Super League 1 1 Σεπ 2016, 16:13

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή θα έχουν την Παρασκευή (2/9) στις 5 το απόγευμα οι 16 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η απόφαση για τη συνάντηση των ΠΑΕ με τον κ. Κοντονή προκύπτει σε συνέχεια του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη. Στόχος είναι να υπάρξει… λευκός καπνός έτσι ώστε να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα. Σημειώνονται εξάλλου οι οικονομικές αλλά και αγωνιστικές συνέπειες για όλες τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας όσο δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση εκ μέρους της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος τον επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και να του υποβάλλει το αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League να συναντηθούν μαζί του, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα της Super League έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Κοντονή και η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Αντίστοιχο αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, απεστάλη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad