Συνάντηση για τη διαιτησία στα πλέι οφ: Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Super League 1 27 Μαρτίου 2023, 20:33

Οι ευχές ώστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά αρχής γενομένης από την επόμενη 2η αγωνιστική και μέχρι το τέλος των πλέι οφ είναι αυτές που προκύπτουν ως… αποτέλεσμα από τη συνάντηση που έγινε για τη διαιτησία.

Από τη μία, οι πρόεδροι και οι παράγοντες των έξι ΠΑΕ που μετέχουν στα πλέι οφ και από την άλλη ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου, συμφωνώντας πως… δε συμφωνούν σε τίποτα, καθώς ο καθένας από τη δική του πλευρά έδειξε πως αντιμετωπίζει τα πράγματα με τη δική του οπτική.

Το ζητούμενο τουλάχιστον για όλους όσοι αγαπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ελπίζουν κάποια στιγμή στην ανάπτυξη και την πρόοδό του και βλέπουν με ενδιαφέρον το πώς θα καταλήξει η έκβαση του φετινού τίτλου είναι τα πράγματα να κυλήσουν όσο γίνεται πιο ήπια μέχρι το τέλος των πλέι οφ και ωσότου αναδειχτεί η ομάδα που θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα.

Στο μεταξύ, τα βλέμματα σε πρώτη φάση στρέφονται στο ποιοι θα είναι οι ορισμοί που αναμένεται ν’ ακολουθήσουν για την αγωνιστική που ακολουθεί την Κυριακή…

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad