Συνάντηση ΔΣ ΝΑΟ Σούδας με Δήμαρχο Χανίων

Τένις | 2 Οκτωβρίου 2020, 16:45

Συνάντηση με το δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, πραγματοποίησαν τα μέλη του ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί, σκοπός της οποίας ήταν «να συζητηθούν τα καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές του ΟΑ Σούδας κατά την διάρκεια της άθλησης τους, στα γήπεδα αντισφαίρισης του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας, καθώς και την ανάγκη συντήρησης των 4 γηπέδων αντισφαίρισης αλλά και την συντήρηση των εγκαταστάσεων γενικότερα», όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση από τον χανιώτικο σύλλογο.

Αναλυτικότερα, η ενημέρωση από τον ΟΑ Σούδας αναφέρει τα εξής:

Στον Δήμαρχο Χανίων τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σούδας

Τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 02/10/2020, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισφαίρισης Σούδας. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου, Παναγιώτης Πετράκης, ο αντιπρόεδρος Ευκλείδης Πρώιμος, και τα μέλη Γιώργος Γεωργακάκης και Έλια Βαρδάκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης με τον Δήμαρχο Χανίων τα καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές κατά την διάρκεια της άθλησης τους, στα γήπεδα αντισφαίρισης του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας, την ανάγκη συντήρησης των 4 γηπέδων αντισφαίρισης αλλά και την συντήρηση των εγκαταστάσεων γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Χανίων με την σειρά του, ανταποκρίθηκε στα αιτήματα των μελών του Δ.Σ. τονίζοντας: “Από την μεριά του ο Δήμος Χανίων, θα κάνει ό,τι χρειαστεί για το μέλλον όλων των αθλητών του τόπου μας, έτσι ώστε να συνεχίσουν να μας εκπροσωπούν επάξια τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο”.

karta antonis garden

Rabona ad