Συναντήσεις με ΕΠΣ και δήμαρχο Ρεθύμνου για τον σύνδεσμο προπονητών

ΕΠΣΧ | 26 Οκτωβρίου 2020, 17:03

Συναντήσεις με τις ΕΠΣ Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς και με τον δήμαρχο Ρεθύμνου, Γιώργη Μαρινάκη είχαν τα μέλη του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Χανίων- Ρεθύμνου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε στις συναντήσεις με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γιώργο Αγγελάκη.

Η σχετική ενημέρωση για τις δύο συναντήσεις έχει ως εξής:

«Στα πλαίσια των επαφών και συνεργασιών του Συνδέσμου με τους φορείς του αθλητισμού και πολιτισμού, αντιπροσωπία μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αγγελάκη Γεώργιο, τον Α’ Αντιπρόεδρο Μανωλακάκη Γεώργιο, τον Β’ Αντιπρόεδρο Καντεράκη Νικόλαο και τα μέλη, Αθανασιάδη Βασίλειο και Πρόκο Ευάγγελο, βρέθηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στο Ρέθυμνο όπου είχε τις παρακάτω δράσεις:

Α) Συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Ρεθύμνης Μαρινάκη Γιώργη όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνδιοργάνωση αθλητικών δράσεων και σεμιναρίων στον Δήμο Ρεθύμνης.

Β) Συνάντηση στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου με αντιπροσωπία της Ε.Π.Σ.Ρ. με επικεφαλής των Πρόεδρο της Χνάρη Τίτο και με κύριο θέμα συζήτησης την ανάλυση του Κανονισμού Προπονητών και την εφαρμογή του.

Πέρα από την θετική κατάληξη και των δύο συναντήσεων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Δήμο Ρεθύμνης όσο και την Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου για την ζεστή φιλοξενία και την άψογη συνεργασία που συνεχίζουμε να έχουμε. Ενα μεγαλύτερο Ευχαριστώ στο Προεδρείο της Ε.Π.Σ.Ρ. για την προσφορά ενός θερμόμετρου μετώπου στον Σύνδεσμό μας.

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, έπειτα από πρόσκληση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων, αντιπροσωπεία του συνδέσμου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αγγελάκη Γεώργιο, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Μαναρώλη Νικόλαο, τον Β’ Αντιπρόεδρο Καντεράκη Νικόλαο και το μέλος, Πρόκο Ευάγγελο, βρέθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων, όπου είχε γνωριμία και συζήτηση με το νέο Δ.Σ. της Ενωσης.

Κύρια θέματα συζήτησης ήταν:

Α) Η εφαρμογή και συμμόρφωση των Προπονητών στον νέο κανονισμό Προπονητών της Ε.Π.Ο. & Β) H επιμόρφωση των Προπονητών μέσα στην πανδημία COVID-19.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κρίνεται πολύ θετική. Αλλωστε η πολύ καλή συνεργασία, η βούληση και το κοινό όραμα των δύο πλευρών για την εξέλιξη και την πρόοδο του Χανιώτικου Ποδοσφαίρου μας δίνουν την δυνατότητα να αισιοδοξούμε για θετικά αποτελέσματα».

Estrella