Συναινετικό “διαζύγιο” με Πηγουνάκη

Αρης Σούδας | 14 Μαΐου 2016, 13:47

Ο Μανόλης Πηγουνάκης έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον Άρη Σούδας αποτελεί παρελθόν και μένει μόνο να επιβεβαιωθεί επίσημα αν επιστρέψει έπειτα από έξι χρόνια περίπου στον Πανακρωτηριακό, όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα.

Ο Άρης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Ηρακλειώτη τεχνικό, που οδήγησε την ομάδα της Σούδας στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της (2014-2015) και στη συμμετοχή σε δύο τελικούς Κυπέλλου Χανίων (2015, 2016).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον επί τρία συνεχή έτη προπονητή της ομάδας Μανώλη Πηγουνάκη.
Με τον Μανώλη δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με υπευθυνότητα, ήθος και συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας.
Τον ευχαριστούμε, για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά του στις επιτυχίες της ομάδας μας, αφού επί των ημερών του ο Άρης Σούδας στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του
πρωταθλητής Χανίων ενώ για δυο συνεχόμενα έτη ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Χανίων.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και στην προπονητική του καριέρα.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad