Συμβούλιο για τις προτάσεις των “11”

Super League 1 8 Απριλίου 2016, 17:32

Διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (12/4) στα γραφεία της Super League, με θέμα την κατάθεση των προτάσεων των έντεκα ΠΑΕ, με σκοπό την έγκριση και την υλοποίησή τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει η Σούπερ Λίγκα την Τρίτη (12/4), όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αφού έγινε δεκτό το αίτημα των 11 από τις 16 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό. Μεταξύ αυτών (των 11) είναι φυσικά και ο Πλατανιάς.

Στο Δ.Σ. θα… πέσουν στο τραπέζι τα τηλεοπτικά έσοδα, η διαιτησία, καθώς και την αναδιάρθρωση της διοίκησης και λειτουργίας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Η εν λόγω σύγκληση γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, κατόπιν κοινού εγγράφου αιτήματος των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βέροια, ΑΕΛ Καλλονής, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Skoda Ξάνθη.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αναδιανομή τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Υποβολή εισήγησης προς την ΕΠΟ αναφορικά με τη διαιτησία.

3/ Αναδιάρθρωση του συστήματος διοίκησης και λειτουργίας της Super League.

4/ Ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανεύρεση συμβούλου εκμετάλλευσης εμπορικών – χορηγικών – διαφημιστικών δικαιωμάτων της Super League.

5/ Διάφορα.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania