Συμπλήρωσε 13 νίκες στη Φούτμπολ Λιγκ

Χανιά | 17 Μαΐου 2016, 22:21

Με θετικό τρόπο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για τον Κισσαμικό κόντρα στην Παναχαϊκή μετά τη νίκη που σημείωσε επί της ομάδας της Πάτρας. Αυτή ήταν η 13η φετινή νίκη για τους Καστελιανούς που έχουν θέσει πια γερά θεμέλια για την κατάκτηση της τιμητικής 6ης θέσης.

/Bella Pizza

Για τον Κισσαμικό απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου αυτό που θα επιδιώξει είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Το ένα από αυτά, με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα Χανιά είναι σίγουρα περισσότερο βατό από το επόμενο τουλάχιστον που είναι με την υποψήφια πρωταθλήτρια Κέρκυρα.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί η διαφορά των συναισθημάτων που υπήρξε στο ματς της Δευτέρας, καθώς η ήττα αυτή για την Παναχαϊκή τη φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση για την παραμονή της στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τέλος, την Τρίτη, στην προπόνηση που διεξήχθη στο Καστέλι, οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί στον αγώνα με την Παναχαϊκή ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής της μπάλας και δίτερμα, στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που παίρνουν μέρος στις δοκιμές που έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες.

Την Τετάρτη, με την απογευματινή προπόνηση, θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς με την Κέρκυρα.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad