Συμπαράσταση της Περγάμου σε δύο “δικούς” της ανθρώπους

Πέργαμος | 31 Οκτωβρίου 2017, 23:35

Σοβαρές ζημιές υπέστη στις επιχειρήσεις του, μία ταβέρνα και ένα μίνι μάρκετ στο Μάλεμε, ο ποδοσφαιριστής της Περγάμου, Στέφανος Ποντικάκης, μετά τη νεροποντή που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη (27/10) στα Χανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με αφορμή αυτό το γεγονός η ομάδα του εκφράζει τη συμπαράστασή της στον ίδιο, καθώς και στον Κυριάκο Παινεσάκη για τον ίδιο λόγο αντίστοιχα τον οποίο χαρακτηρίζει “δικό” της άνθρωπο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μας, Α.Ο.Β.Κ. Πέργαμος θέλουν να εκφράσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, σε δύο ανθρώπους της “οικογένειας της ομάδας μας, όπου οι επιχειρήσεις τους δέχτηκαν ανυπολίγιστες καταστροφές από την κακοκαιρία που “χτύπησε” τα Χανιά, την Πέμπτη 26/10/2017. Πρόκεται για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Ποντικάκη Στέφανο, ιδιοκτήτη ταβέρνας και μίνι μάρκετ στο Μάλεμε Χανίων, καθώς και τον Παινεσάκη Κυριάκο, ιδιοκτήτη των γνωστών καταστημάτων ένδυσης και υπόδυσης. Δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό σας, κοντά σας σε ό,τι μας χρειαστείτε και ελπίζουμε οι υπεύθυνοι επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Καλή δύναμη και υπομονή Στέφανε και Άκη.

 

Estrella