Συμπαράσταση στα παιδιά της Μάνδρας και το ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Δεκεμβρίου 2017, 21:41

Ακόμα μία ομάδα από τα Χανιά εκφράζει τη συμπαράστασή της στα παιδιά της Μάνδρας, με στόχο να χαμογελάσουν ξανά μετά τις καταστροφικές πλυμμύρες που έπληξαν την περιοχή πριν από περίπου ένα μήνα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΝΚΑ στην επίσημη σελίδα της, θα συγκεντρωθούν μπάλες και διάφορα παιχνίδια τα οποία θα δοθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στην Μάνδρα την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια του «Ευγένιος Γκέραρντ Soccer Camp», προκειμένου να μοιράσουμε χαμόγελα στα παιδιά των κατοίκων της Μάνδρας, που επλήγησαν πριν από λίγο καιρό, λόγω των φυσικών καταστροφών.

Όλα τα τμήματα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, από τις Ακαδημίες μέχρι και την ανδρική ομάδα, μαζεύουμε μπάλες και παιχνίδια και μαζί με μία ευχή τα προσφέρουμε στα παιδιά της Μάνδρας.

Το ποδόσφαιρο ενώνει και η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ γίνεται ένας από τους κρίκους της μεγάλης αλυσίδας σε ολόκληρη την Ελλάδα, για να χαμογελάσουν οι μικροί μας φίλοι στη δυτική Αττική.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, έχοντας πάντα ως βάση τη διαμόρφωση πρώτα ανθρώπων και μετά αθλητών, με γνώμονα και βάση πάντα το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση το «ευ αγωνίζεσθαι», συμμετέχει στη μεγάλη αυτή πανελλαδική δράση και καλεί τους αθλητές της και τους γονείς τους να προσφέρουν ότι και όπως μπορούν.

Δεν είναι μόνο η προπόνηση που παίζει σημασία, δεν είναι ο αγώνας και το πάθος, αλλά το ότι το ποδόσφαιρο, μέσα από τα ίδια τα μάτια των παιδιών, μπορεί να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο!

Το παιδικό χαμόγελο δεν γίνεται να σβήσει τη «μαύρη» ημέρα της 15ης Νοεμβρίου και γι’ αυτό η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ βοηθάει εμπράκτως ώστε τα περίπου 1.000 παιδιά να αρχίσουν και πάλι να χαμογελούν, μέσα από το παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα πραδοθεί στα παιδιά σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Μάνδρας.

Μέχρι τότε… σας περιμένουμε όλους! Τι καλύτερο από να βλέπεις παιδιά να βοηθάνε παιδιά…

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad