Συμπαράσταση σε Βασιλομιχελάκη… – Aνακοινώσεις ομάδων

Σπάθα ΑΣ Καλτσέτο | 23 Αυγούστου 2021, 16:41

Την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας θρηνεί ο προπονητής της Ακαδημίας του Καλτσέτο και ποδοσφαιριστής της Σπάθας, Στέφανος Βασιλομιχελάκης.

Oinolatris

Επειτα από την θλιβερή είδηση η προγραμματισμένη έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα Κ16 μεταφέρθηκε για την Τετάρτη (25/08).

Το Καλτσέτο εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στον νεαρό προπονητή.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Κουράγιο Στέφανε…

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Calcetto FC εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον προπονητή της Ακαδημίας μας Στέφανο Βασιλομιχελάκη και την οικογένειά του, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Στέφανε είμαστε δίπλα σου, κουράγιο και καλή δύναμη…

*Η πρώτη προπόνηση της ομάδας Κ16 για τη νέα σεζόν, έπειτα από το δυσάρεστο αυτό γεγονός, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση από τη Σπάθα:

Το Δ.Σ και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Βασιλομιχελάκη Στέφανο και στην οικογένειά του για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

Η Ιωνία 2000:

Σύσσωμο το σωματείο μας εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στον Στέφανο Βασιλομιχελάκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή στη ζωή του για την απώλεια της μητέρας του. Ευχόμαστε στον Στέφανο κουράγιο και καλή δύναμη…

*Θερμά συλλυπητήρια και από το athlitiko στον Στέφανο και στην οικογένειά του.

Estrella

Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania

Rabona ad