Συμμετοχή στο Climax Camp του Μάρκου Καραμπινάκη

Ωρίωνας | 20 Ιουλίου 2016, 18:31

Με εξαιρετική επιτυχία τέλειωσε το CLIMAX Handball camp που διοργανώθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης από 11 – 18 Ιουλίου 2016.

Σε αυτό συμμετείχαν αθλητές από τις εθνικές ομάδες παίδων, κορασίδων, εφήβων και νεανίδων. Εκπαιδευτές ήταν οι προπονητές και συνεργάτες των εθνικών ομάδων Handball της χώρας μας.

Ο τερματοφύλακας του Ωρίωνα Μάρκος Καραμπινάκης μετά την πετυχημένη παρουσία του στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων κρίθηκε ότι μπορούσε να ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα των εξάωρων καθημερινών επαγγελματικών προπονήσεων. Ενημερώθηκε ως προς την βελτίωση της τεχνικής του, τόσο στην προπόνηση, όσο και στον αγώνα, για τον παράγοντα διατροφή , τους τραυματισμούς και την αντιμετώπιση τους. Μπήκε στην φιλοσοφία του Beach Handball, έκανε νέους φίλους απ΄ όλη την Ελλάδα και κέρδισε τον θαυμασμό όλων των συμμετεχόντων.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον προπονητή του, Στέλιο Ντουνιαδάκη που τον πρότεινε στο συγκεκριμένο camp , όσο και τον ίδιο, που γύρισε γεμάτος εμπειρίες και περίσσια αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί.

Ο σύλλογος του ‘Ωρίωνα’ ευχαριστεί τους γονείς του αθλητή μας, που δέχτηκαν την πρόταση μας και έδωσαν την συγκατάθεση τους, για την συμμετοχή του, στο camp.

Συνεχή ενημέρωση στην σελίδα στο Face Book ‘Ωρίωνας Χάντμπολ Χανίων’.

karta antonis garden

Rabona ad