Συμμετοχή Νέων και Παίδων στο “Loutraki Easter Soccer Cup”

Νέος Ηρακλής Ηρακλής Νεροκούρου | 8 Απριλίου 2017, 14:17

Στο τουρνουά "Loutraki Easter Soccer Cup", που θα διεξαχθεί από την Κυριακή 9 έως τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στο Λουτράκι Κορινθίας, θα λάβει μέρος με τις ομάδες Νέων και Παίδων η Ακαδημία Ηρακλής-Νέος Ηρακλής Νεροκούρου.

Οι ομάδες των Νεροκούρου, που θα συμμετάσχουν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά (2001-2002-2003) και (2004-2005-2006) με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν θερμά την ANEK LINES για την έκπτωση στην έκδοση των εισιτηρίων, για την πραγματοποίηση αυτού του σημαντικού ταξιδιού.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Τα Δ.Σ. των ομάδων μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον κεντρικό πράκτορα της ΑΝΕΚ LINES κο ΤΡΟΥΛΑΚΗ Ιωάννη αλλά και το προσωπικό, για την έκπτωση που μας έκαναν στην έκδοση εισιτηρίων των ομάδων μας, για την πραγμάτωση του ονείρου 28 παιδιών των Ακαδημιών μας. Το όνειρό μας για να πραγματοποιήσουμε την εκδρομή στο Λουτράκι Κορινθίας. Τέτοιες κινήσεις βοηθάνε την ομάδα μας να ακουστεί αλλά πάνω απ’ όλα δείχνουν στους γονείς αλλά και σε εμάς τον δρόμο για να συνεχίσουμε, ειδικά στην δύσκολη για όλους μας οικονομική συγκυρία… Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι για την χαρά που θα γεμίσουν 28 παιδικές ψυχές… Καλό Πάσχα σε όλους!!!

Εκ των Δ.Σ.

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad