Συμμετέχουμε στην απεργία

Γενικά Θέματα 24 Απριλίου 2016, 6:01

Το athlitiko.gr συμμετέχει στην νέα απεργία των δημοσιογράφων από τις 6 το πρωί της Κυριακής (24/4), έως τις 6 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ:

Συνάδελφοι, οι στιγμές είναι οι πλέον ιστορικές για τον κλάδο και την Ένωσή μας. Η αντίστασή μας απέναντι στην επερχόμενη καταστροφή που ετοιμάζεται να προκαλέσει η Κυβέρνηση πρέπει και θα είναι δεδομένη. Ο αγώνας μας συνεχής, συνεπής και επίμονος. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη μάχη που αφορά όλους εμάς και τις οικογένειές μας. Αφορά το παρόν και το μέλλον μας. Είναι καθήκον μας να αντισταθούμε και να δώσουμε την μάχη για να μην περάσει το καταστροφικό και απάνθρωπο νομοσχέδιο Κατρούγκαλου.

Μετά από τις καταιγιστικές εξελίξεις με την κατάθεση του καταστροφικού για τον κλάδο νομοσχεδίου στη Βουλή και σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕΣΥ από τις 06.00 το πρωϊ της Κυριακής έως και τις 06.00 το πρωί της Μ. Τετάρτης προκηρύσσεται νέα κινητοποίηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, ενημερωτικές ιστοσελίδες, ΓΓΕΕ και τα γραφεία Τύπου .

Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ συνεδριάζει εκ νέου την Μ. Τετάρτη το μεσημέρι για να προσδιορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου. Την ίδια ημέρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου της ΠΟΕΣΥ και των προέδρων των Ενώσεων του κλάδου, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

Rabona ad