Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ολιμπά;

Πλατανιάς | 7 Νοεμβρίου 2016, 14:41

Παρελθόν από τον Πλατανιά αποτελεί εδώ και μερικές ημέρες ο Κέβιν Ολιμπά ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί- ο τερματοφύλακας από τη Μαρτινίκα θα είναι από τον ερχόμενο Ιανουάριο παίκτης του Παναθηναϊκού!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ρεπορτάζ βασίζεται αυτή τη στιγμή στις πολύ έντονες φήμες που κυκλοφορούν. Μάλιστα -κι αυτό είναι το σημαντικό στο ρεπορτάζ- ο Ολιμπά ρωτήθηκε αυτές τις μέρες από ανθρώπους στα Χανιά εάν αληθεύει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και αρνήθηκε να δώσει απάντηση, κάτι που ίσως “λέει” κάποια πράγματα… Το σίγουρο είναι ότι εφόσον ο Ολιμπά μετακομίσει στον Παναθηναϊκό θα συναντήσει στους “πράσινους” τον πρώην συμπαίκτη του, Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Βασικά, το θέμα είναι ότι Πλατανιάς και Ολιμπά κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου, το οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ολιμπά μπορεί να μην υπολογιζόταν βέβαια για… έναν ολόκληρο χρόνο και να είχε μείνει εκτός πλάνων για τον Γιώργο Παράσχο μετά το παιχνίδι με τον… Παναθηναϊκό πέρσι στη Λεωφόρο αλλά μόλις “τώρα” κατάφερε όπως αποδεικνύεται, να βρεθεί λύση και οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στον τερματισμό της συνεργασίας τους. Ουσιαστικά δηλαδή, ο Ολιμπά είχε γίνει προσπάθεια να λύσει το συμβόλαιό του από πέρσι τα Χριστούγεννα.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες μέρες θα φανερώσουν ενδεχομένως το αν ο Ολιμπά θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, που φαίνεται να ψάχνει για τερματοφύλακα ή προορίζεται να πάρει σίγουρα τον Γενάρη. Φυσικά, ο Ολιμπά έχει το αρνητικό ότι παραμένει πολλούς μήνες εκτός δράσης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν έχει δυνατότητες.

Estrella