Συμφωνία ΠΑΕ-ΕΑΚ για επιστροφή στο στάδιο

Χανιά | 5 Ιαν 2021, 18:48

Το εθνικό στάδιο Χανίων για προπονήσεις θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί σύντομα η ομάδα των Χανίων. Η συμφωνία επιτεύχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και της αντίστοιχης του ΕΑΚ Χανίων.

Οπως αναφέρει η πληροφόρηση μας, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες όπου και ζητήθηκε συγκεκριμένα από την ομάδα των Χανίων να μπορέσει να χρησιμοποιεί το γήπεδο της πόλης για προπονήσεις. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή αφορά τη Μοναχή Ελιά, στην οποία μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να προχωρήσουν έργα που θα περιλαμβάνουν την ολική αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα, έργα τα οποία θα γίνουν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης.

Σε αυτό το διάστημα που θα προκύψει, η ομάδα των Χανίων δεν έχει πολλές εναλλακτικές στη διάθεση της κι έτσι ήταν ζήτημα μεγάλης προτεραιότητας να ζητηθεί από τη διοίκηση του ΕΑΚ να παραχωρήσει το στάδιο για προπονήσεις, κάτι που όπως αναφέρει σημειώνουμε και πάλι η πληροφόρηση μας πιστοποιήθηκε στη σχετική συνάντηση που υπήρξε.

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό η ομάδα των Χανίων χρησιμοποιεί μεν το γήπεδο Περιβολίων για προπονήσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να το κάνει συνεχώς, ενώ προπονήσεις γίνονται αναγκαστικά σε πλαστικά γήπεδα όπως σε αυτά της Σούδας και των Μουρνιών.

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad